Samen op weg naar een aanvaardbare oplossing

EMMY HALLAERT

Ik ben gespecialiseerd om conflicten met mensen waarmee u samen leeft, samen werkt of samen zaken doet tot een goed einde te brengen of zelfs te voorkomen. Ik streef er steeds naar om een conflict aanvaardbaar af te ronden zodat u terug verder kan met uw leven.

Ik studeerde rechten aan de Vrije Universiteit Brussel waar ik afstudeerde in 2007 in de richting burgerlijk recht en strafrecht. Hetzelfde jaar startte ik mijn stage aan de balie van Leuven. In 2010 werd ik opgenomen op het Tableau van de balie van Leuven. Sedert 2012 ben ik tevens houder van het certificaat “Bijzondere opleiding Jeugdrecht” wat mij grote inzichten verschaft in de veelzijdige materie van zowel de jeugdbescherming als de verblijfsregeling van kinderen bij echtscheiding.

Omdat ik geloof in het principe dat cliënten zoveel mogelijk zelf de controle moeten kunnen houden in een moeilijke periode van hun leven behaalde ik in 2016 met succes mijn getuigschrift als bemiddelaar in familiezaken, burgerlijke en handelszaken bij Mediation Instituut Vlaanderen (MEDIV), waarna ik erkend werd door de Federale Bemiddelingscommissie.

Daarnaast volgde ik de opleiding master na master notariaat in 2014 en de opleiding Schuldbemiddeling bij het Vlaams Centrum Schuldenlast in 2016.

Om mijn cliënteel deskundig van dienst te zijn en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de verschillende rechtsgebieden blijf ik me permanent bijscholen. 

Adres

Reppelerweg 309
3950 Bocholt 

Contact

E. info@emmyhallaert.be
G. +32 (0)475 27 07 63 

...

T. +32 (0)11 92 05 63
F. +32 (0)11 98 85 12